Formációs tánctanulás

 

A formációs tánctanulás szintén választható pár év tánctanulás után. Ezt azoknak ajánljuk, akiknek nincsen partnerük, de szeretnének fejlődni, kihozni magukból a nőies oldalukat, illetve akik csapatban sokkal jobban, konfortosabban, magabiztosabban és felszabadultabban érzik magukat. Itt, szezonról szezonra új koreográfiák készülnek, új ruhákkal kiegészítve. Ha a csoport elég elszánt és összeszokott már, lehetőség van kisebb-nagyob versenyeken is elindulni. 

 

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár