Ifjúsági és Felnőtt Társastánc

 

FELNŐTT hobby tanfolyamainkon fiatal párok és idősebb házaspárok töltik jókedvűen az estéiket. A cél, hogy heti egy alkalommal minden páros ki tudjon kapcsolódni. Nagyon fontos, hogy ebben az esetben ezt a hobbyt mindenki a kedvesével tudja csinálni. Fontos a mai felgyorsult világban, hogy megálljunk egy kicsit, levezessük a stresszt és csak a párunkra tudjunk koncentrálni. Ezeknek az óráknak ez a legfontosabb célja.

Az IFJÚSÁGI csoportba 13-14 éves kortól járhatnak a gyerekek 16 éves korig. Mivel ők már nem olyan kicsik, a haladás mértéke jóval gyorsabb. Célunk, hogy a fiatalok hasznosan töltsék szabadidejüket és barátokat szerezzenek. Ne az interneten ismerkedjenek, ne csak ott beszélgessenek és létesítsenek kapcsolatokat, hanem a való világban is. Megtanítjuk hogyan viselkedjenek a fiúk úriemberként, a hölgyek pedig igazi nőként. A magabiztosság, a nyitottság és az önkifejezés elérésének időszaka ez. Mi segítünk a kis kavicsokból csillogó gyémántot csiszolni.

 

 

2022. év őszi órarendje

Induló tanfolyamok menüpont alatt elérhető

 

Aki szeretné megtenni az első lépést, annak előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges! És ne feledd: nincs az a bal láb, amit mi ne tennénk jobbá! ;)

Jelentkezés: Császárné Illés Andrea 06-20-555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

Helyszín: 2315 Szigethalom, Fekete u.5. DanceLand TáncStúdió

Szükséges feltételek: váltócipő (hölgyeknek nem tűsarkú), kényelmes öltözék, törölköző, ásványvíz és persze a jókedv :)

Tanulható táncok: angol és bécsi keringő, tangó, szamba, cha-cha-cha, salsa, rumba, jive 

 

Hasznos tanácsunk: az órákra váltócipő, kényelmes ruházat és ásványvíz ajánlott. Van női és férfi öltöző is. A jelentkezési lapot majd a helyszínen kell kitölteni. Az első alkalom próbaalkalom, vagyis ha esetleg mégsem ez az elképzelésed, ingyen adtuk az órát. Várunk téged is szeretettel.

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár