Induló tanfolyamok

 

Egyesületünk tagfelvételt hirdet az alábbi csoportokra 2019 őszi szezonra: 

( minden korosztálynak új kezdő csoportok minden ősszel indulnak, jelentkezés nyár folyamán és még szeptemberben lehetséges. Igény esetén tavasszal is indítunk csoportokat)

1. Manó  táncelőképző: 4-5-6 éves korosztály számára. Időpont: kedden és csütörtökön 16:30-17:30-ig. Becsatlakozás szeptember folyamán lehetséges. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

2. Kisgyerek Társastánc: 6-7-8 éveseknek. Már egy kis alaptudással rendelkező csoportba van lehetőség bekapcsolódni. Időpontjai: kedd 17:30-18:30 és csütörtök 17:30-18:30. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

2. Gyerek kezdő társastánc: 8 éves kortól. Jelentkezés szeptemberben. Szeptember 18-án szerdán ingyenes próbaórán van lehetőség részt venni 16:30-17:30-ig. A  másik alkalom csütörtökön 17:30-18:30-ig lesz. További információ a "Manó és gyermek társastánc" fül alatt.

3. Felnőtt hobby kezdő társastánc: ELSŐ INGYENES NYÍLT ÓRA: szeptember 20. péntek 18-19h. Két csoportot tudunk indítani szeptemberben, melyekre előzetes bejelentkezés szükséges!

1. Péntek 18-19h (4 páros számára)

2. Péntek 20-21h (8 páros számára)

További információ az " Ifjúsági és felnőtt társastánc" fül alatt.

 
Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges! Császárné Illés Andrea: 20/555-44-38 vagy info@dancelandtse.hu

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár