Zumba

Egyesületünk termében helyet kapott Kovács Dániel ZIN hivatásos zumba oktató, aki szeretettel vár mindenkit az őrületes óráira: péntek 20-21h, vasárnap 18-19h. (de ez évszaknak megfelelően változik).  A ZUMBÁN kívül ZUMBA STRONG óráira is várja az elszántabb hölgyeket, férfiakat.

"Csoportunk tagjai olyan fanatikus táncrajongók és hétköznapi emberek, akik imádják a kikapcsolódásnak ezen formáját, szeretnek mozogni és izzadni a jobbnál jobb zenékre. Formáld a tested zumbával a tüzes latin zenékre és élvezd hogyan fogysz észrevétlenül! Felszabadultság, sugárzó kipirosodott arcok, bulihangulat és egy nagyon jó csapat vár téged, akiknek mindenük a tánc :) Merenge, Salsa, Regaton és Cumbia a repertoáron amit latin fűszerekkel ízesítünk! Itt a helyed neked is! Vezesd le a heti stresszt velünk! Az első alkalom mindenkinek ingyenes"

 

Mit hozz magaddal? 

Törölköző, ásványvíz, sportcipő és sportos ruházat, jókedv és kitartás. A többit mi biztosítjuk!

Kovács Dániel ZIN:

0620/541-9374 vagy likeold facebook oldalunkat: Zumba Szigethalom

 

 

Bezár

Hogyan találjam meg gyermekem számára az ideális sportot?

Vajon hányszor jutott már eszünkbe a gondolat, hogy gyermekünk elég időt tölt – e mozgással? Ha nem sportol még rendszeresen, akkor milyen sportággal ismerkedjen meg, egyáltalán hogyan válasszunk neki való mozgásfajtát? Ebben segítünk most egy picit.
Bezár

A tánc pozitív hatása gyermeked fejődésére

Hogy miért megy majd könnyebben a tanulás? Hogyan javul a koncentrációs képesség? Hogyan válik már kis kortól a mozgás az élete részévé? Hogyan bontakozik ki személyisége, egyénisége? Hogyan válik magabiztossá? Hogyan szerez barátokat?
Bezár

1% felajánlása

Köszönjük a tavalyi felajánlásokat, kérjük idén is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadójának 1 %-val. Az összegyűjtött összeget működésünkre, programjaink, céljaink megvalósítására és a növendékek támogatására, tehetséggondozásra fordítjuk.
Bezár